Om mig

Book en tid


Om migMit navn er Majbritt Sørensen, og jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejer ved Viborg Helsepraktik, som er medlem af brancheforeningen SADF (Sammenslutningen af Danske Fodplejere). Derfor garanterer jeg høj faglighed og stort fokus på hygiejne.

Fødderne er et område på kroppen, der skal passes særligt på – derfor sætter jeg en stor ære i at yde en grundig og professionel fodbehandling.

For mange er fødderne meget private, men for mig er det en helt naturlig del af kroppen, der skal tages kærligt af. Har du ikke specifikke fodproblemer, er fodpleje altid en dejlig form for selvforkælelse, som alle kan nyde godt af - derfor er alle fødder velkomne hos mig!

Når jeg behandler dine fødder, vil hele din fod være i fokus. Jeg tager mig blandt andet af specifikke fodproblemer som hård hud, hælrevner, ligtorne, fortykkede samt nedgroede negle.

SÅLEDES UNDGÅR DU FODKOMPLIKATIONER NU OG SENERE I LIVET!

Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen i min hyggelige klinik på Libravej 16, 8270 Højbjerg, hvor du og dine fødder vil få min fulde opmærksomhed!

OBS. Jeg tilbyder også hjemmebehandlinger – ring for yderligere information på telefon 40 70 90 80.
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag 10:00 - 15:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 15:00
Fredag 09:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com